Groei zakelijk op persoonlijk vlak met deze cursussen

We lijken ons steeds meer bewust te worden van het belang van persoonlijke ontwikkeling. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om cursussen of trainingen te volgen, omdat managers dit vanuit zakelijk perspectief zullen aanmoedigen of omdat het een inherente keuze is. De ontwikkeling van technologie heeft het ook gemakkelijker gemaakt om cursussen of trainingen bij te wonen. U hoeft niet persoonlijk aanwezig te zijn: steeds meer trainingen, workshops en zelfs complete cursussen worden online gegeven.

In dit artikel heb ik veel interessante bedrijfscursussen voorgesteld om je te helpen jezelf verder te ontwikkelen. nieuwsgierig? Lees dan verder!

Volg een cursus gespreksvaardigheden


Dialoogtechnologie wordt gebruikt om zo effectief mogelijk met de gesprekspartner te communiceren. In ons werk hebben we vaak te maken met verschillende soorten dialoog, bij trainingen op dit gebied leer je bewust de dialoogvaardigheden te bepalen om je doelen te bereiken. Dit omvat ook het leren toepassen van de juiste strategie. Dit maakt uw gesprek leuker en u zult merken dat u gemakkelijker resultaten behaalt!

Cursus coachingsvaardigheden


Zit je in een leidinggevende functie of een coachende functie? Dan is de cursus coachingsvaardigheden ongetwijfeld uw beste keuze. In deze cursus begrijp je de impact van coaching en begrijp je de verschillen in training. Daarnaast begrijp je je eigen kenmerken en valkuilen en leer je hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Ten slotte leer je hoe je de vaardigheden en technieken onder de knie krijgt, zodat je ze effectief in het veld kunt gebruiken.

Leer onderhandelen


De laatste bedrijfscursus die ik in dit artikel aan u wil introduceren, is de onderhandelingscursus. Ben je bezig met commercieel werk of moet je vaak concessies doen, dan is deze training natuurlijk erg handig. Tijdens het onderhandelingsproces leert u verschillende onderhandelingsvaardigheden en hoe u ervoor zorgt dat uw doelen worden bereikt.

Wil je zelf één van bovenstaande cursussen volgen, of ben je benieuwd naar de andere aangeboden cursussen? Neem een kijkje op de website van Learnit voor meer informatie