Administratief medewerker worden

Wij hebben gezien dat er op de arbeidsmarkt veel vraag is naar professionals die de administratieve taken van het bedrijf op zich willen nemen. Daarom hebben wij een opleiding Administratief Medewerker ontwikkelt, waarbij je wordt klaargestoomd voor het beroep en op pad kan met een diploma. Hiermee toon je aan een brede basis te hebben, en klaar te zijn voor het beroep. Ga jij graag overzichtelijk te werk? Heb jij graag contact met mensen? Dan is dit de opleiding voor jou.

Secretaresse_260x270-afgerond

Dertig lessen

Het lestraject bestaat uit één drie uur durende les per week. Negen maanden na je eerste les kan je, wanneer je voldoende motivatie hebt getoond en je vaardigheden voldoende ontwikkeld, bij ons weg met een diploma. Door onze efficiënte werkwijze kunnen onze geslaagde cursisten snel aan de slag bij een bedrijf dat bij ze past. Wij stellen aan elke cursist een laptop beschikbaar en helpen met het efficiënt om leren gaan met de computer. Verder word je geschoold op alle theoretische kennis en de vaardigheden die je nodig hebt om professioneel aan de slag te kunnen.Vroegboekkorting-banner

Geen vooropleiding nodig

Om de opleiding Administratief medewerker te volgen heb je geen specifieke vooropleiding nodig, en geen ervaring binnen de branche. We verlangen enkel dat je de Nederlandse taal beheert in zowel schrift als spraak, en dat je gemotiveerd te werk gaat. De praktijk leert dat de gemotiveerde cursisten het diploma zéker kunnen halen. Heb je er zin in? Wij zien je graag verschijnen!