Stevige horeca tegels besteld

Vanaf het moment dat ons restaurant was geopend baalde ik als een stekker. De horeca tegels welke wij op dat moment hadden liggen past niet in het geheel. Het meubilair hadden wij nog niet eerder neer kunnen zetten om het geheel te bekijken. Pas een dag voor de grote opening hebben wij het kunnen zien. Eerlijk gezegd zag het er gewoonweg niet uit. Helaas moesten wij wel gaan draaien waardoor ik de vloer heb laten liggen. Nu dat het echt hoog tijd is geworden om hiermee aan de slag te gaan, heb ik ervoor gekozen om online een bedrijf te zoeken.

cropped-Logo®PVC-Vloerenhuis_RGB-1

Genoeg te vinden

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van pvcvloerenhuis.nl. Zij hebben diverse interessante vloeren in het assortiment welke erg goed zouden passen bij onze meubels! Ook in de kosten hanteren zij aantrekkelijke bedragen. Ik heb uiteraard nog wel bij andere bedrijven gekeken, echter vond ik de kosten hier veel te hoog.

IMG_0114-150x150

Keuze?

Al vrij snel werd het voor mij duidelijk dat zij kunnen realiseren met hetgeen wat wij willen. Een strakke vloer wat perfect bij de meubels past! Doordat ik telefonisch contact heb gezocht met dit bedrijf konden zij langskomen om een offerte op te maken. Ik wilde natuurlijk wel van tevoren weten wat de totale kosten gaat worden. Binnen een week heb ik mijn offerte ontvangen, akkoord gegeven en hebben zij de horeca tegels gelegd!