Een veilige opbergplek voor je medewerkers maken? Dat doe je zo!

documentenkluis

Het is enorm belangrijk dat medewerkers zich veilig voelen op de werkvloer. Niet alleen hun gevoel moet veilig zijn, maar ook de opbergplek voor hun spullen! Waar bergen jouw medewerkers op dit moment hun spullen op? Laten zij dit op hun bureau liggen, in het ladeblok of hebben jullie een algemene plek waar dit wordt opgeborgen? Kluizen.nl heeft hier de beste oplossing voor gevonden!

documentenkluis

Waarom een veilige opbergplek?

Tegenwoordig staan veel documenten online op de server of in de Cloud van het bedrijf. Toch hebben medewerkers nog altijd papieren documenten. Het is enorm belangrijk om deze belangrijke documenten veilig op te bergen. In veel gevallen moeten medewerkers zelfs voldoen aan een geheimhoudingsplicht en hun handtekening daaronder zetten. Daarom is het niet verstandig om belangrijke documenten te laten slingeren. Maar waar kunnen medewerkers het best hun belangrijke documenten of spullen opbergen?

Veilige opbergplekken voor medewerkers

Het gaat niet alleen om belangrijke documenten opbergen, maar ook om de spullen van medewerkers. Een veilige opbergplek voor belangrijke documenten is een documentenkluis, ook wel archiefkast genoemd! Deze kluizen beschermen de inhoud van de kluis tegen inbraak en onbevoegden. Een aantal documentenkluizen zijn naast inbraakwerend ook brandwerend. Alleen de medewerkers die toegang hebben tot de kluis weten waar de sleutel ligt of weten de code van de kluis. Als de documentenkluis voorzien is van een elektronisch codeslot kunnen alle medewerkers hun eigen code krijgen, ideaal dus. Nog een handige tip: heb je de documenten niet meer nodig? Doe deze dan gelijk in de papierversnipperaar dan hoef je daar niet meer naar om te kijken.

Naast de belangrijke documenten opbergen is het ook handig als medewerkers veilig hun spullen kunnen opbergen. Dit kan bijvoorbeeld in een locker. Lockerkasten zijn er in verschillende formaten en aantal vakken. Hoeven medewerkers alleen kleine waardevolle spullen op te bergen zoals sleutels en hun telefoon? Dan kun je als werkgever kiezen voor een locker met meerdere kleine vakken. Ook kun je kiezen uit lockerkasten met grotere vakken waar bijvoorbeeld ook kleding, een tas en schoenen in passen.

documentenkluis

Kluis online bestellen?

Een kluis bestellen in de kluizenwinkel van Kluizen.nl? Je kunt kluizen eenvoudig bestellen bij deze webshop. Producten worden binnen 1-2 werkdagen geleverd (indien voorradig). Daarnaast worden de veiligheidsproducten ook gratis geleverd boven de €25 binnen Nederland en België (m.u.v. de Waddeneilanden). Ben je benieuwd hoe de kluizen er in het echt uit zien? In Barendrecht heeft Kluizen.nl een showroom waar alle producten staan en waar je door de kluizenspecialist wordt geholpen!