Wees slim en kies voor invoice factoring!

factoring

Jarenlang moest ik als uitzendbureau achter bedrijven aan die ons niet of te laat betaalde. Dit kostte mij veel tijd en kon ik mezelf nauwelijks richten op het werk dat ik echt moest doen. Nu ik bij Finqle zit aangesloten hoef ik me hier geen zorgen om te maken en weet ik dat alle zaken goed gereld worden. Door invoice factoring zit ik een stuk rustiger achter mijn bureau en kan ik met meer plezier mijn werk doen! Voor een schappelijk bedrag, bespaart het me een hoop werk. Ik zelf zal iedereen aanraden om met de factoring door de organisatie te doen.

Factoring

Tevreden klanten

Voor ons als bedrijf is het belangrijk dat klanten tevreden zijn en dat zij zich geen zorgen meer hoeven te maken over de randzaken! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat klanten weinig tijd en geld kwijt zijn. Ook vinden wij het belangrijk dat klanten een overzicht hebben wat wij precies doen. Binnen enkele stappen zijn klanten bij ons aangemeld en kunnen zij in een overzicht alle financiële zaken vinden op ons online platform. Onze werkwijze met invoice factoring zal hiervoor zorgen! Wij beloven daarom altijd een aantal zaken aan onze klanten. Onze klanten hoeven nooit te wachten op hun geld, lopen geen risico dat ze niet betaald krijgen, geen zorgen over debiteuren, alles wordt online geregeld en u komt niet voor onnodige verrassingen te staan. Kortom brengt het veel voordelen met zich mee als je ons zal aansluiten. Dus twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!