De voordelen van een ergonomische stoel voor jouw gezondheid en productiviteit!

Bureau stoelen

Werk jij vaak vanuit thuis? Of zit jij op jouw werkplek voor lange uren? Dan is het belangrijk om te weten welke stoel jij gebruikt en hoeveel invloed het kan hebben op jouw gezondheid en productiviteit op lange termijn. Een ergonomische stoel is de oplossing voor al jouw zitproblemen! In dit artikel vertellen wij jou de voordelen van het gebruik van een ergo stoel.

Een ergonomische stoel ontlast jouw rug

Een ergo stoel is gemaakt met het oog op jouw lichaamsbehoeften, waardoor het een positief effect heeft op jouw rug. De stoel is ontworpen om de zithouding van de gebruiker te corrigeren en zo de belasting op de rug te verminderen. Bovendien zorgt de stoel ervoor dat de wervelkolom een natuurlijke positie kan aannemen.

Een vermindering van pijn in de nek en schouders

Een ergo stoel biedt de juiste ondersteuning voor jouw nek en schouders, waardoor jij comfortabeler zit en minder snel pijn ervaart. Omdat de stoel verstelbare armleuningen heeft, kun jij deze instellen op de hoogte die jou het meest comfortabel maakt.

Een verbetering van de bloedcirculatie

Een ergonomische stoel zorgt voor een betere bloedcirculatie in jouw lichaam, omdat het de zithouding van de gebruiker corrigeert. Doordat de stoel het lichaam ondersteunt, worden de zenuwen ontlast en de bloeddoorstroming verbeterd.

Meer focus en productiviteit

Als de stoel goed is afgesteld, kun je langdurig comfortabel werken, waardoor jouw focus en productiviteit toenemen. Dit werkt vooral goed wanneer jij lange uren aan een bureau werkt. De juiste ondersteuning die een ergo stoel biedt, kan leiden tot minder vermoeidheid en een hogere productiviteit.

Versterking van de spieren

Door regelmatig op een ergo stoel te zitten, versterk jij jouw spieren in de rug en benen. De stoel stimuleert namelijk actieve zithoudingen, waardoor spieren worden gestimuleerd om te werken aan kracht en flexibiliteit.

Ga naar www.spinalis-ergonomischestoelen.nl om er een te kopen