image (35)Het is weer de tijd van het jaar, het zwemseizoen komt er weer aan en net zoals elk jaar, gaan mijn vriendinnen en ik ook dit jaar weer flink vaak zwemmen. Het is juist daarom dat ik eraan dacht een polo bedrukken te laten. Het zit namelijk als volgt. Mijn vriendinnen en ik zijn lid van een zwemclub en we gebruiken met name de zomer om flink te trainen voor de aanstaande wedstrijden in de winter.
De wedstrijden vinden dan wel plaats in een binnenbad, maar het is toch heerlijk om even lekker buiten in het mooie weer te zwemmen, waar je door het zonnetje verwarmd wordt. Maar omdat het af en toe toch wat frisjes wordt, dacht ik eraan speciale kleding te kopen voor deze gelegenheden.

45375_9238081 (1)Het idee om een polo bedrukken te laten

In de zomer vind ik het heerlijk om met een poloshirt rond te lopen. Deze shirts zijn lekker luchtig en toch warm genoeg om met een windje of in de avond te dragen. Dus ben ik eerst in enkele winkels gaan kijken om te zien wat ze hier hebben. Hier vond ik echter niets 45340_9233095waar ik graag in de zomer in een zwembad mee gezien zou willen worden, dus dan wordt het internet je beste vriend.
Na een korte zoektocht vond ik de site maxpolos.nl. Hier kun je polo’s bedrukken laten met je eigen ontwerp of tekst. Dat leek me nou echt gaaf, want ik bedacht me dat ik voor mij en mijn vriendinnen hetzelfde shirt zou kunnen kopen, allemaal met een logo van onze club erop. Dit zorgt toch voor een gevoel van saamhorigheid. Ik heb de polo’s gelijk besteld en hem ze ook direct aan mijn vriendinnen gegeven. Ze zitten erg lekker en passen perfect!