Keycords bedrukken als relatiegeschenk?

maxilia-logoZoals mijn mede ondernemers weten kost dit beroep een hoop tijd en energie. Daarom is het fijn om een netwerk te hebben of informatieve sites zoals die van mij om gedachtes uit te wisselen. Zo blijf ik druk bezig met het vinden van goede sites. Deze deel ik vervolgens weer met jullie, en zo hopelijk geven jullie een reactie. Op deze wijze houden wij elkaar scherp en blijven wij ons contant ontwikkelen. Zo heb ik een site gevonden waar je keycords bedrukken kan met jouw eigen bedrijfslogo er op. Ik zie binnen mijn netwerk dat dit steeds vaker in beeld komt. Ik ben op deze pagina uitgekomen, omdat Max Giving een van mijn favoriete websites is voor kantoorartikelen. Ik zag deze keycord een keer op een pagina van hun en moest deze gelijk hebben. Zo heb ik er gelijk een besteld voor al mijn medewerkers. Je kunt zo’n keycord dan ook voor verschillende dingen gebruiken. Wanneer je bijvoorbeeld bij een groot bedrijf werkt waar jij je in elk gebouw moet legitimeren, dan is dit zeer handig om aan je nek te hangen. Ook op een beurs is het handig, zo blijft je naam duidelijk zichtbaar en heb je makkelijk aansprak met potentiële klanten.

10370_lanyards-kleur

Een keycord is dus geschikt voor zakelijk gebruik

6505_315874xEen keycords bedrukken voor zakelijk gebruik is zoals gezegd dus ideaal. Het kan veelzijdig gebruikt worden, zoals hierboven aangegeven. Ik zei net al als legitimatie in een gebouw of op een beurs of evenement. Maar je kunt het ook gebruiken als relatiegeschenk. Of wat denk je van een bedrijfsmeeting, waar niemand elkaar nog kent. Als je dan een keycord om hebt kun je degene direct met zijn naam aanspreken.Wanneer je de bestelling online doet, kun je ook nog eens een gratis sample aanvragen. Dit om eerst met eigen ogen te beoordelen of het naar wens is, ideaal dus!