online archief

online archiefDe tip van vandaag: online archief. Dit is erg handig en meer bedrijven zouden dit moeten doen. Ik ben zelf ondernemer van een groot bedrijf en ik heb deze fout ook gemaakt. Ik liep een hele tijd achter wat betreft archiveren. Het archief van een bedrijf is erg belangrijk, dit is eigenlijk de basis. Op het moment dat dit goed geregeld is dan komt de rest meestal van zelf. Het is namelijk belangrijk dat je makkelijk bij je documenten kan komen.

Veel bedrijven hebben belangrijk documenten in mappen gedaan. Dit kan overzichtelijk zijn als je het goed bij houdt. Ik was zelf veel te druk en dit deed ik dus niet. Ik ben daarom opzoek gegaan naar een oplossing. Van een goede vriend van mij hoorde ik dat het online archief van Eurofiles een aanrader is. Zij zorgen ervoor dat al die gegevens die op papier staan in een online bestand komen. Hierdoor kan je er altijd bij en buiten dat heb je met een druk op de knop het juiste bestand te pakken.

onlineVeel voordelen!archief

Wanneer je je archief digitaliseert gaat er een wereld voor je open. Het neemt de nodige voordelen met zich mee en buiten dat zal je je gegevens nooit kwijtraken. Op het moment dat er bijvoorbeeld brand is dan raak je niks kwijt omdat alles dus online staat. Ik heb hier inmiddels voor gekozen en dit scheelt mij een hoop werk. Ik heb nu veel overzicht en duidelijkheid en dat doet mij goed!