Succes vieren in het voorjaar: zo doe je dat

Paasgeschenk

Een succesvol jaar achter de rug? Medewerkers een steuntje in de rug geven voor het mooie jaar dat komen gaat? Succes vieren of verzekeren begint al in het voorjaar. Pasen is hier een prachtig moment voor.

Een paasontbijt op het werk

Teambuilding en ‘bonding’ kan je niet onderschatten. Dat collega’s elkaar beter leren kennen en gemakkelijker met elkaar omgaan is van grote waarde voor een onderneming. Zeker tussen verschillende afdelingen valt er vaak veel te winnen. Hier op een leuke manier aan werken? Organiseer een paasontbijt voor het hele bedrijf.

Gezellig met elkaar ontbijten is niet alleen heel erg leuk, lekker en gezellig. Maar hiernaast levert dit meer voor een bedrijf op dan je denkt. Een bedrijf waarin de medewerkers goed met elkaar omgaan en waar de sfeer tiptop is presteert met afstand beter dan wanneer dit niet het geval is. Daarnaast is het ook een mooi moment om aan te grijpen als directeur of teamleider om het succes van het afgelopen jaar op te halen of de mooie aankomende doelen op de horizon aan te stippen.

Vier het met een geschenk!

Aandeelhouders profiteren meer van een zeer succesvol jaar dan normale werknemers. Toch zijn het de werknemers die verantwoordelijk zijn voor een groot deel van het succes. Laat hen dit weten en breng over dat ze enorm gewaardeerd worden binnen het bedrijf. Geef daarom een mooi en persoonlijk paasgeschenk aan je personeel.

Een persoonlijk geschenk doet wonderen. Een persoonlijk boodschap samen met een lekker geschenkje, bijvoorbeeld paaseitjes in een bedrukte verpakking, met unieke bedrukking in de eigen huisstijl werkt erg motiverend. Zo motiveer je op een leuke manier je personeel!

Personeelsuitje

Organiseer eens een personeelsavond voor het hele bedrijf en maak er een leuke avond van. Niet alleen werkt dit erg goed voor de verhoudingen binnen het bedrijf maar het is ook bijzonder leuk. Bedenk zelf maar eens wat voor onvergetelijke dingen er allemaal wel niet tijdens teamuitjes gebeuren. We weten er allemaal zat op te noemen. Deze momenten scheppen een hechte en onvergetelijke band. Het vieren van succes door een personeelsuitje te organiseren is garantie voor een onvergetelijke avond.

Wist je dat …

Wist je dat het vieren van succes erg belangrijk is voor het werkplezier en de motivatie. Amerikaans sociaal psycholoog Fred Bryant is bovendien van mening dat de kunst van genieten altijd te leren is. Stilstaan bij mooie momenten en deze delen is van grotere waarde dan je denkt. Iedere keer als je succes viert komt er namelijk endorfine vrij, ook wel bekend als het gelukshormoon.

Dit gevoel wil je graag herhalen en herbeleven. Zo daag je jezelf keer op keer weer uit en blijf je streven naar succes!