Stevig in de schoenen, dankzij executive coaching

Mijn leven is drastisch veranderd sinds ik de hulp heb ingeschakeld van executive coaching. De laatste jaren heb ik mijzelf  hoger op weten te werken. Zo was ik eerst een medewerker van dit bedrijf, maar naarmate de tijd vorderde heb ik mij opgewerkt naar een leidinggevende functie. Niet alleen voor mijzelf was dit een grote sprong in het diepe, maar ook voor mijn collega’s Natuurlijk is niet iedereen je vriend meer, maar ik heb geleerd om daarboven te staan. Truus Dekkers, een kunstzinnige coach heeft mij enorm geholpen met deze grote stap in mijn leven.  executive coaching

Een zeer gewaardeerde teamleider geworden

Nadat ik mijzelf bloot had gegeven aan een executive coaching, hebben veel medewerkers nu respect voor mij gekregen. Dankzij de vele sessies die ik met Truus heb gehad, heb ik ingezien dat ik mijzelf anders moest opstellen en niet over mij heen moest laten lopen. Natuurlijk heb ik dit met veel moeite geleerd, want zo leerde ik eerst mijzelf kennen voordat ik de persoon ben geworden die ik nu ben. Vooral de gesprekken met Truus waren soms best wel emotioneel, want mijn eigen ik werd aan de buitenwereld getoond. Maar ik kan nu zeggen dat ik als teamleider goed op mijn plek zit. Ook mijn medewerkers zijn zeer te spreken over mij en daar doe ik het voor.