Reintegratietweedespoor.nl

Bij reintegratietweedespoor.nl werken mensen met specialistische kennis over trajecten voor tweede spoor re-integratie. Dit zijn trajecten voor medewerkers die na ziekte niet meer hun oorspronkelijke functie bij het bedrijf waar zij werkzaam waren, kunnen vervullen. In de tijd dat een werknemer afwezig is door ziekte, moet een werkgever het loon van de werknemer tot twee jaar doorbetalen. Dat is waarom re-integratie aandacht verdient. In eerste instantie wordt gezocht naar een alternatieve functie voor de werknemer binnen het bedrijf. Als dit niet haalbaar blijkt, start een tweede spoor re-integratietraject, waarbij wordt gezocht naar mogelijkheden voor herplaatsing in een ander bedrijf.

Gerichte aanpak

Reintegratietweedespoor.nl heeft specialisten in dienst als het gaat om tweede spoor re-integratieprojecten. De trajecten zoals ingericht door reintegratietweedespoor.nl zijn gericht op de werknemer en de aanpak is individueel. Met een actieve benadering zoekt reintegratietweedespoor.nl waar de werknemer tegenaan loopt, zonder dat controversie vermijd wordt. Samen wordt gezocht naar waar de werknemer energie van krijgt en waar diegene tot rust van komt, en wat de kansen en beperkingen zijn. Het doel is met de gevonden passie en drive gericht te kunnen zoeken naar een passende functie in een nieuwe werkomgeving.

Waarom reintegratietweedespoor.nl

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor reintegratietweedespoor.nl. Zo is het oriënterend kennismakingsgesprek vrijblijvend en wordt het uitgebreide intakegesprek vastgelegd. Ook een dossiercheck hoort bij de service. Bij reintegratietweedespoor.nl gaat het om snelheid, daadkracht en duidelijkheid. De doorlooptijd is kort en met een persoonlijke benadering en deskundige adviseurs kunnen zij ondersteuning bieden bij de WIA-aanvraag en tijdens het gesprek aan het UWV. Elke twee weken wordt een afspraak gemaakt voor een fysiek contactmoment met de vaste trajectbegeleider en er wordt toegang gegeven tot de vacaturezoekmachine van reintegratietweedespoor.nl.