Reclamebureau Noordwijk gezocht

Ik vind het onwijs belangrijk om reclame goed te verspreiden! Door een Reclamebureau Noordwijk en omstreken te zoeken hoop ik nieuwe folders te maken met hun! Door te zoeken op het internet heb ik genoeg bedrijven gezien die mij wellicht kunnen helpen, echter bij Mooij ontwerp ben ik blijven hangen! Hun weten namelijk maar al te goed hoe dat reclame hoort te zijn en willen je maar al te graag helpen. Ik heb voor een tijd terug ook eens iets bij hun afgenomen en het gekregen kwaliteit was perfect waardoor ik zeker was van het feit dat kwaliteit bij hun hoog staat.

Kop koffie gedronken

cases-afb-102

Samen met hun hebben we onder het genot van een kop koffie onze wensen besproken. Dit was allereerst gezellig om te doen, natuurlijk ging het om de folder wat bovenaan stond. Al mijn wensen wat ik graag terug wilde zien in de folder werd netjes opgeschreven en ik kreeg eerst een proefdruk te zien alvorens hun daadwerkelijk aan de slag gingen. Dit vond ik perfect zodat ik het met mijn eigen ogen kan bekijken om te zien of dat ik het zo wil hebben of dat het aangepast moet worden. De teksten heb ik zelf aangeleverd waardoor hun het alleen maar hoefde te verwerken. Ik weet in ieder geval zeker dat Reclamebureau Noordwijk wel degelijk weet hoe dat reclame hoort te zijn!