Met G4S Training & Safety ben je veilig op het werk

Calamiteiten komen gelukkig maar zelden voor, maar als er iets gebeurt bij jouw bedrijf is het fijn als je personeel een training heeft gehad bij G4S Training & Safety. Want wie een opleiding heeft gehad bij G4S Training & Safety staat bij een noodsituatie niet met zijn handen in het haar, maar weet wat hij moet doen om hulp te bieden. Of het nu gaat om een brand, iemand die een hartstilstand heeft, een bedrijfsongeval of een gevaarlijke situatie met een agressieve klant; met een opleiding van G4S Training & Safety kan je personeel dergelijke situaties snel en veilig aanpakken.

Veiligheid op elk niveau met G4S Training & Safety

Als marktleider in veiligheidsopleidingen biedt G4S Training & Safety opleidingen aan op elk niveau. Voor het management zijn er trainingen om leiding te geven aan de bedrijfshulpverlening. Als manager stuur je dus de BHV’ers aan. Je leert de organisatie zo opzetten dat de communicatie efficiënt verloopt, dat hulpverlening goed wordt gecoördineerd en dat er niet hoeft te worden geïmproviseerd. De opleidingen van G4S Training & Safety zijn goed op elkaar afgestemd. Als jouw personeel verschillende trainingen volgt kunnen ze na afloop prima samen werken aan calamiteitenbestrijding.

Een plan is de basis voor een veilige werkplek

Voor een veilige werkplek moet de arbeidssituatie soms worden aangepast. Het is goed om dat te doen op basis van een risico inventarisatie en evaluatie (RI&E). Dan kijk je waar zich risicovolle situaties voordoen en je maakt een plan met maatregelen om deze risico’s te verlagen. Je kunt voor dat onderzoek een specialist inhuren, maar het is ook mogelijk om een personeelslid bij G4S Training & Safety op te leiden tot inspecteur. Voor welke optie je kiest maakt niet uit, zolang je er maar voor zorgt dat veiligheid in je bedrijf een structureel onderdeel is van het beleid.