Kiest u voor een nieuwe of een gebruikte vergadertafel?

Kiest u voor een nieuwe of een gebruikte vergadertafel?

Nieuwe vs. gebruikte vergadertafels

Worden de vergadertafels in uw kantoor veel gebruikt? En bent u daarom op zoek naar een goede vergadertafel die plek biedt voor het juiste aantal personen? En die natuurlijk van hoogstaande kwaliteit is, zonder dat het u teveel geld kost? Dit klinkt als een hele opgave, maar het vinden van de juiste vergadertafel is niet zo moeilijk als u denkt. Er is namelijk heel veel mogelijk tegenwoordig. Waar vroeger vergadertafels standaard rechthoekig waren, heeft u nu de keuze uit verschillende vormen, materialen en designs. En om kosten te besparen, hoeft u geen nieuwe vergadertafel aan te schaffen, maar kunt u ook kiezen voor een gebruikte vergadertafel. Voor welke kiest u?

Kijk naar de kwaliteit

Of u nu een nieuwe vergadertafel of een gebruikte vergadertafel wilt aanschaffen, het is altijd belangrijk dat u let op de kwaliteit van de vergadertafel. De vergadertafel moet een goede indruk achterlaten op uw collega’s, partners en opdrachtgevers. Een oude, versleten tafel zal niet professioneel overkomen. Zorg er daarom voor dat uw vergadertafel degelijk en van goede kwaliteit is. Hierbij maakt het niet uit of de vergadertafel gebruikt is, als deze er nog maar goed uit ziet.

Zorg voor voldoende ruimte

Nieuwe vergadertafels zijn veel duurder dan gebruikte vergadertafels. Dat is nu eenmaal zo. Waarom zou u een kleine nieuwe vergadertafel kopen waar misschien zes mensen aan kunnen zitten, als u voor hetzelfde geld een grote gebruikte vergadertafel kunt kopen waar maar liefst tien mensen aan kunnen zitten? Een tafel die meer dan voldoende ruimte biedt aan iedere deelnemer van de vergadering, zal zorgen voor een positieve reflectie op uw ondernemerschap.

Het design

Natuurlijk is het design van de vergadertafel ook belangrijk. Deze moet wel bij uw kantoor en natuurlijk uw smaak passen. Zowel voor nieuwe vergadertafels als gebruikte vergadertafels geldt dat er verrassende designs mogelijk zijn. Kijk eens rond en wie weet wat u tegenkomt. En onthoud: goedkoop is niet altijd duurkoop! Lees ook: Waarom kantoorinrichting belangrijk is.