incassotraject starten is verstandig!

3Beste lezer, vandaag heb ik een handige tip voor jullie. Ik ga het vandaag namelijk hebben over een incassokantoor dat al veel bedrijven gered heeft door incassotraject starten. Mijn zoon heeft een onderneming en ik help hem regelmatig. Hij heeft de laatste tijd helaas last van veel klanten die hem niet betalen. Dit is erg vervelend aangezien hij wel gewoon de opdrachten afmaakt. Mijn zoon wilde natuurlijk wel zijn geld en daarom vertelde ik hem over bill incasso. Dit incassokantoor zorgt ervoor dat jij je geld terugkrijgt en de klant netjes benaderd wordt. Hierdoor loop je geen imagoschade op en hou je de klant misschien nog wel. 2

Een top systeem!

Wanneer het bill incasso niet lukt om je geld te regelen dan passen ze de no cure no pay regeling toe. Wat houdt dit in een incassotraject te starten? Wanneer het incassobureau deze regeling inschakelt hoef je ze niet te betalen als ze je geld niet kunnen krijgen. Dit is ideaal want hierdoor maak je nooit verlies op dit bedrijf. Mijn zoon is inmiddels al met ze in zee gegaan en daar is hij erg blij mee. Hij heeft al veel geld teruggekregen en wij zijn zeker te spreken over dit bedrijf. Wij vinden dat veel meer mensen dit zouden moeten doen omdat het gewoon een schande is als je niet betaald. Lijkt jou dit ook wel wat? Neem dan een kijkje op de website voor meer info.1