thumbs_corporate-fashion-sakerBen je op zoek naar representatieve, kwalitatief hoogwaardige en comfortabele bedrijfskleding voor jouw personeel? Bekijk dan het aanbod van de aanbieder Suit up Now eens. Dit is een groot aanbieder van Corporate Fashion, ofwel kleding die in bedrijven gebruikt kan worden. Hierbij kun je denken aan kleding voor restaurants, cafés, hotels en zelfs spa’s. Meer over het grote aanbod van deze betrouwbare aanbieder, lees je in onderstaande tekst.

thumbs_dockwise-corporate-fashion
Van kostuums tot horecakleding

Suit up Now heeft een groot aanbod van diverse soorten kledingstukken op het gebied van Corporate Fashion, waaronder duurzame kostuums, shirts, jassen, sloven, schorten, koksbuizen, bedieningsjassen en representatieve bedrijfskleding. Waar je ook naar op zoek bent en welke uitstraling jouw medewerkers ook moeten hebben: je vindt jouw favoriete bedrijfskleding in het grote aanbod van deze aanbieder. Dit komt omdat er niet alleen een groot aanbod is, maar de kledingstukken van deze aanbieder ook verkrijgbaar zijn in vele soorten, maten en kleuren.

thumbs_corporate-fashion-golden-tulipNiet alleen kleding, maar ook tafellinnen

 

Daarnaast vind je in het aanbod van deze betrouwbare aanbieder niet alleen bedrijfskleding, maar ook tafellinnen. Hierbij kun je denken aan tafelkleden, maar ook uit stoffen servetten en andere katoenen accessoires op tafel. Omdat deze producten in vele kleuren bestelbaar zijn, kun je jouw medewerkers en jouw tafellinnen helemaal bij elkaar laten passen. Op deze manier kun je door middel van bedrijfskleding en tafellinnen een specifieke sfeer creëren in jouw restaurant, café of hotel, waar de gasten van jouw horecazaak een gezellige avond kunnen beleven.