Handschoenen bedrukken voor een leuke prijs

Handschoenen bedrukken

Handschoenen bedrukkenOpzoek naar een leuke manier om reclame te maken? Bij JM Promotions hebben ze vele verschillende manieren om dit te doen. De producten zijn te personaliseren zodat het eigen logo van het bedrijf daarop zichtbaar is. JM Promotions is de goedkoopste fabrikant om handschoenen bedrukken.

Verschillende soorten

Bij JM Promotions kan je niet alleen handschoenen bedrukken waardoor je handen warm blijven maar ook werkhandschoenen met een eigen logo. Ik was voor het bedrijf waar ik werk opzoek naar ovenhandschoenen waar het eigen logo van het bedrijf op gedrukt kon worden. De bedoeling zou zijn om deze handschoenen bij de aankoop van een bepaalde bedrag cadeau te doen aan de klant. Deze actie is opgezet om ervoor te zorgen dat klanten hierdoor gestimuleerd worden om net dat bedrag uit te geven om de ovenhandschoenen te krijgen.

Ik moest opzoek gaan naar een bedrijf dat ovenhandschoenen bedrukt en daar moest ik dan ook een offerte aanvragen. Doordat ik dit simpelweg in de zoekmachine heb opgezocht kwam ik er achter dat ik dit kon laten toen bij JM Promotions.

Het design heb ik laten maken voor de handschoenen en daarmee heb ik een offerte aan kunnen vragen. Ik heb in de aanvraag van de offerte de eisen precies uitgelegd. De volgende dag had ik een offerte in de mail gekregen en het bedrijf had bevestigd dat alles gedaan kon worden wat we wilden. Met de offerte ben ik naar de mensen van het budget gegaan en deze hebben gekeken of dit binnen de begroting zou passen.

Nadat alles goed was gekeurd heb ik de ovenhandschoenen besteld bij JM Promotions en deze zouden binnen een week geleverd kunnen worden. Dit zou net op tijd zijn voor de actie! De handschoenen zijn binnengekomen en iedereen was verbaasd over de kwaliteit van de handschoenen en hoe scherp het logo er op stond!