Handige kluisjes voor openbare ruimtes

locker 2

In openbare ruimtes, zoals een pretpark, een sportschool, een zwembad, etc. kan een locker met cijferslot heel handig zijn. Naast openbare ruimtes, kunnen de lockers ook op de werkvloer worden gebruikt. Als er met flexwerkers wordt gewerkt, kan het gebruik van lockers met een cijferslot enorm handig zijn op de werkvloer.

Mocht het nou zo zijn dat de kluisjes voor kortere periode worden gebruikt (denk hierbij aan een paar uur of een dag)? Dan zou het beheer van de lockers kunnen worden bespaard.

Door gebruik te maken van deze lockers, voorkom je dat er kaarten, sleutels of badges moeten worden ingenomen en weggegeven. Dit kost veel tijd en met een simpele pincode op de kluisjes gaat het een stuk sneller! Spullen kunnen hierdoor ook veilig worden opgeborgen.

Lockers blokkeren na bepaalde tijd

Nu zijn er veel functies, die bij de lockers met pincode kunnen worden toegepast. Zo kunnen er bepaalde tijdrestricties worden toegevoegd. Wat houdt dit precies in? Dit betekent dat de lockers blokkeren, zodra ze na een bepaalde periode aan tijd worden geopend. Bij bepaalde bedrijven kan dit bijvoorbeeld bij een 24-uurs gebruikstijd zijn of bijvoorbeeld na middernacht. Je kunt ook lockers nemen met een pincode en RFID als combinatie om extra veiligheid te creëren. Dit kan handig zijn, zodra er producten in de kluis liggen die waardevol of gevaarlijk zijn. Dit kan dan bijvoorbeeld gebruikt worden bij de politie na het openen van de wapenkluizen. Het kan enorm handig zijn om de veiligheid van bepaalde spullen in de kluis te kunnen garanderen.

Locker met eigen voorwaarden

Naast lockers met een cijferslot bestaan er ook smart lockers . Deze lockers kunnen zichzelf besturen onder de voorwaarden die hierbij worden ingesteld. Wat voor voorwaarden zou je zoal kunnen instellen? Je zou als bedrijf ervoor kunnen kiezen om elke gebruiker één locker tegelijk te laten gebruiken om op die manier iedereen een kluis te kunnen geven.

De locker kan ook na een bepaalde tijd weer worden weggeven aan een nieuwe gebruiker of een gebruiker kan alleen in een bepaald gebouw gebruik maken van een locker. Hierdoor kun je dus zelf de voorwaarden instellen en kijken wat handig is voor de situatie.

Je kan de voorwaarden eenmalig instellen, waardoor de locker precies weet wat er moet gebeuren. Sleutels, pasjes, badges, etc.? Die zijn niet meer nodig!