Halder voor zijn machines!

Halder

HalderMijn broer is net als ik ondernemer. Hij heeft alleen een hele andere onderneming dan dat ik heb. Hij heeft namelijke en fabriek met veel machines. Dankzij Erwin Halder KG heeft hij nooit problemen met zijn machines. Hier koopt hij sinds een tijdje onderdelen van in. Dit doet hij bij Mparts, een bedrijf dat hier partner van is. Halder heeft ruim 75 jaar ervaring en is de ideale partner voor industrie en handel. Hier is hij inmiddels wel achtergekomen omdat alles eerst niet zo vanzelfsprekend was. Hij kocht zijn onderdelen voor zijn machines namelijk in bij een ander bedrijf en dit beviel niet zo goed. Hij had namelijk vaak last van problemen met de machines en daarom is hij opzoek gegaan naar een betere aanbieder.

HalderHij vroeg daarom wat rond bij klanten en een goede klant van hem vertelde hem over dit bedrijf. Dit leek hem wel wat omdat hij veel positieve verhalen hoorde. Hij is daarom naar de website toegegaan en hier vond hij precies de onderdelen die hij nodig had. Hij nam daarom contact met ze op en inmiddels koopt hij hier alweer een tijdje onderdelen in.

Geweldig bedrijf!halder gasveer

Sinds hij onderdelen inkoopt bij dit bedrijf heeft hij geen problemen meer met zijn machines en dit scheelt hem een hoop tijd en dus ook een hoop geld. Pas geleden was er wel wat aan de hand met zijn machine. Dit was een klein probleempje en de experts van dit bedrijf kwamen meteen langs om hem te helpen. Dit laat zien dat het qua service wel goed zit.