Haal een Franke koffiemachine op kantoor

Franke koffiemachine

Wie houdt er nu niet van een lekker kopje koffie? Voor veel mensen is het onderdeel van hun routine geworden om bijvoorbeeld de dag te beginnen met een kopje koffie, of om dit als een korte pauze tussen het werk door te drinken. Koffie is niet alleen lekker voor veel mensen, maar het laat ze ook minder moe voelen door de cafeïne die ze binnenkrijgen. Op het werk kan het plaatsen van een Franke koffiemachine ook helpen om werknemers meer gemotiveerd te laten voelen. Zo krijgen ze meer werk gedaan, omdat ze door de koffie het gevoel hebben dat ze meer energie hebben en zo harder kunnen werken.

Franke koffiemachine

Houd de medewerkers tevreden en gemotiveerd

Het plaatsen van een Franke koffiemachine op werk kan ervoor zorgen dat medewerkers zich niet alleen meer gemotiveerd voelen, maar ook meer tevreden. Je geeft ze namelijk de optie om iets lekkers voor zichzelf te kunnen halen. Vooral wanneer je een koffiemachine met veel opties plaatst, zullen medewerkers het gevoel hebben dat je er rekening mee houdt dat niet iedereen hetzelfde lekker vindt.

Wanneer de favoriete koffie van de medewerkers tussen de opties zit, zullen ze merkbaar tevredener te werk gaan. Wellicht werken ze daardoor meer gemotiveerd, omdat ze naar hun koffiepauze uitkijken en er daarom naar toe zullen werken.