Je kunt tegenwoordig heel makkelijk zelf met je smartphone een fotoboek printen. Dit doe je met een draadloze printer of je sluit je smartphone gewoon op aan de printer. Als je een nieuwe printer hebt is die vast al draadloos en gaat het dus veel makkelijker.

Je verbindt draadloos of met een kabel met de printer. Als je met een kabel gaat verbinden doe je dit via de usb ingang. Daarna selecteer je de gewenste foto’s op je smartphone en je kan beginnen met fotoboek printen. Zorg er alleen wel voor dat je fotopapier in de printer hebt zitten. Op gewone papier komt het er niet mooi uit. Je kunt dan zelfs de achterkant zien en zijn de bladzijdes doorzichtig. Als je een fotoboek papier koopt is het lekker dik en komen de foto’s er ook mooie uit.

Voor het papier voor fotoboek printen moet je wel flink betalen. Het is namelijk niet bepaald een goedkope papier. Voor het geld dat je kwijt bent aan het papier kun je ook een fotoboek laten printen. Tegenwoordig is fotoboek printen namelijk mogelijk bij alle drukkerijen. Zo ben je vaak een stuk goedkoper uit en het bespaart je ook nog eens veel tijd.