Financial leasen is geld besparen

 

 

Leuk dat jullie weer een kijkje komen nemen op mijn blog. Zoals jullie weten ben ik ondernemer. Op mijn blog deel ik vele ervaringen met jullie, die ik zelf heb meegemaakt of die zijn gebeurt, in mijn omgeving. Vandaag ga ik het met jullie hebben over financial leasen. Dit houdt in dat je een auto leaset voor een bepaalde tijd, en elke maand een vast bedrag betaald. Het lease van een auto kan duur zijn, maar tegenwoordig ook goedkoop. Ik ben sinds kort actief met financial leasen, bij het bedrijf finalease.nl. Op deze website staan tweedehands auto’s, die je kunt lease. Deze auto’s zijn erg goedkoop, en volgens mijn vertrouwelijke berekening voordeliger, dan reiskosten vergoedingen. Ik heb twaalf fulltimers in dienst, en alle twaalf de fulltimers hebben een auto van de zaak. Ik bespaar maandelijks gemiddeld tweehonderd vijftig euro, per fulltime werknemer. Dit is natuurlijk een heleboel geld, die ik nu in andere dingen kan steken.

Nog een groot voordeel reclame!

Op de zijkanten van deze auto’s staan logo’s, van mijn bedrijf. Natuurlijk zien vele mensen dit. Er is dus ook nog sprake van gratis reclame. Ik ben maandelijks al goedkoper uit op de reiskosten, en zelfs krijg ik er gratis reclame bij. Ik ben dan ook erg blij met deze oplossing. Het lease van auto’s is als werkgever een zeer verstandige keuze. Denk je nu ook laat ik maar auto’s gaan lease. Neem dan een kijkje op deze site.