Een website laat je bouwen door vrijdag online

Als ondernemer is het tegenwoordig heel belangrijk dat je actief bent op het internet. Toch hebben nog veel ondernemers geen social media of überhaupt een eigen website. Een eigen site is toch wel heel belangrijk, hoe moeten klanten je tegenwoordig anders vinden? Daarom moet je een site hebben die er goed uitziet en eentje die overzichtelijk is. Een tijdje geleden vroeg een oud collega advies aan mij. Hij had nog geen eigen website en daar moest verandering in komen. Hij vroeg aan mij of ik een bedrijf kende die goede sites maakt. En ik ken toevallig een bedrijf dat dit heel goed kan. De naam is vrijdag online en ze staan bekend om website bouwen.

Tevreden met de nieuwe site!

Ik ben samen met mijn oud collega een kijkje gaan nemen op hun site. Dat gaf meteen al een goed gevoel. Hun website ziet er erg mooi uit dus dat betekent al dat ze daar erg goed in zijn. Ik ben met hem gaan kijken wat de mogelijkheden zijn. Meteen viel mij het complete pakket op. Meestal zijn dit soort pakketten heel goed maar wel aan de dure kant. Hier is dat niet het geval. Daarom heeft mijn oud collega hiervoor gekozen.  Het bleek een goede beslissing te zijn, de website is erg mooi geworden en is makkelijk te beheren. Kortom wij zijn erg tevreden met de diensten en de service van dit bedrijf. Ik raad jullie dit bedrijf zeker aan als je een website moet laten bouwen!