Voorkom ongedierte in de muren met stootvoegroosters

Muren hebben vaak gaten voor de ventilatie. Deze zitten er standaard in en horen er dus ook in. Helaas zijn het de perfecte ruimtes voor ongedierte om zich te nestelen.  Maar je wilt uiteraard geen ongedierte in muren. Om dat te voorkomen kun je dan ook het beste gebruik maken van stootvoegroosters. Deze kun je bestellen bij stootvoegroosters.com. Met dit soort roosters voorkom je dat allerlei beestjes de muren kunnen binnendringen. Je plaatst de stootvoegroosters simpelweg tussen de naden in de muur. Op deze manier kun je de gaten in de muur volledig afschermen. Ongedierte maakt dan dus geen kans meer. Dat is mooi, want je hebt wel gewoon stootvoegen nodig tussen de muren. Dit is omdat het vocht uit de muur moet kunnen. Als het regent, dan regent het uiteraard tegen de buitenmuur aan. De binnenmuur blijft dus in principe droog. Maar of die binnenmuur ook echt droog blijft is afhankelijk van de hoeveelheid stootvoegen. Het vocht kruipt uiteindelijk namelijk wel naar binnen waardoor de spouwmuur en het isolatiemateriaal nat worden. Als dit vocht niet weg kan komen, dan wordt de binnenmuur op den duur dus ook nat. Daarom heb je dus stootvoegen nodig, zodat het vocht uit de spouwmuur kan en de binnenmuur niet bereikt. Zo heb jij in je huis mooie droge muren en heb je ook geen last van schimmelvorming. De stootvoegen zijn dus noodzakelijk om het vocht af te voeren. Maar je zorgt er daardoor dus wel voor dat er openingen in de muren ontstaan waar ongedierte naar binnen kan kruipen. Dat is dus waarom je deze stootvoegen af moet sluiten met stootvoegroosters. Deze roosters, ook wel bijenbekjes genoemd, plaats je simpelweg in de ruimte van de stootvoegen en daarna is het probleem meteen opgelost. Je behoudt de voordelen van de stootvoegen dankzij ze vochtregulerende werking en je zorgt er meteen ook voor dat alles afgeschermd blijft. De stootvoegroosters zijn immers gewoon open en laten het vocht dus nog steeds naar buiten. Maar dankzij het rooster is de ingang van een stootvoeg niet langer groot genoeg en kunnen er geen beestjes meer naar binnen kruipen. Mocht je net nieuwe muren hebben en moeten deze nog worden voorzien van bijenbekjes, dan kun je terecht op de website van stootvoegroosters.com. Hier kun je terecht voor de nodige stootvoegroosters die je gemakkelijk zelf ook in de muren kunt plaatsen. Mochten je oude roosters aan vervanging toe zijn, dan kun je uiteraard ook bij deze webwinkel terecht voor nieuwe roosters. 

Bestel de stootvoegroosters gemakkelijk online

Je kunt via de site meteen het assortiment bekijken en de stootvoegroosters in 1 keer online bestellen. Omdat de stootvoegroosters in muren niet altijd dezelfde afmetingen hebben, zijn er ook verschillende soorten bijenbekjes te koop. Je kunt voor meer informatie over de juiste soort uiteraard ook altijd even contact opnemen via stootvoegroosters.com. Je kunt dan in ieder geval zonder problemen een beroep doen op het assortiment op de website. 

De voordelen van de bijenbekjes

Als je de muren eenmaal hebt voorzien van genoeg bijenbekjes of stootvoegroosters, dan kun je ook meteen profiteren van de nodig voordelen. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Mooi en duurzaam
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Geen gereedschap nodig