Lasersnijden kunsstof is perfect gebeurd!

lasersnijden kunststof

Goedkoop en duurzaamlasersnijden kunststof

Laatst had ik iemand nodig die lasersnijden kunststof voor mij kon doen. Ik wilde namelijk voor op het nieuwe pand van mijn online marketing bureau een nieuw bord. Nu vind ik het onwijs lelijk om hiervoor een doek te gebruiken. Dit wordt snel vies en na een paar jaar is het ook vaak grauw. Ik houd ervan als kleuren fel zijn en met plastic kun je dit een hele lange tijd houden, daarom leek het voor mij de perfecte optie. Ik heb overleg gehad met onze klusjesman en hij adviseerde me om plexiglas te gebruiken. Hij vertelde me ook dat dit makkelijk op te hangen was, waar hij dan zelf weer heel blij mee is natuurlijk. Volgens hem zou het ook ongeveer 5 jaar mee gaan, wat echt lang is. Misschien hebben we tegen die tijd wel alweer een nieuwe locatie, maar dat zien we dan wel weer.

lasersnijden kunststofHet is erg mooi geworden

Het lasersnijden van het kunststof was niet duur en vooral erg snel. Na een week hadden wij alles alweer terug en is hij begonnen met het ophangen. Dit kostte hem uiteindelijk een middag, vooral omdat hij wilde dat het precies recht hing. Ik ben heel blij met het eindresultaat en heb al veel complimenten erover gekregen van klanten en medewerkers. Ik ga dit zeker vaker overwegen als ik zoiets nodig heb. De prijs was naar mijn idee zelfs nog laag, als ik zie wat voor kwaliteit wij ervoor terug hebben gekregen. Ik zou het echt aan iedereen aanraden!