Je eigen bierverpakkingen laten maken

bierverpakkingen

Als ondernemer van een kleine bierbrouwerij wil je ook dat je het bier verkocht wordt. Dan kun je er voor kiezen om hier zelf een etiket op te plakken en het zo in de schappen te zetten van je eigen kleine winkel, maar dat zal niet erg aanlokkelijk zijn. Het bier moet zichzelf namelijk gaan verkopen en dat kan alleen als het er aantrekkelijk uitziet. Zo kun je dus ook professioneel bierverpakkingen laten maken. Wanneer je hiervoor kiest zul je ook merken dat alles een stuk beter gaat verkopen. Zo kun je dit ook helemaal zelf laten ontwerpen en dan ook nog in verschillende vormen laten maken.

Per twee of per vier

Je kunt bij bierverpakkingen laten maken ook nog kiezen voor hoe groot de verkapping is. Zo kun je namelijk een verpakking laten maken voor twee flesjes zodat je een duopakket kunt verkopen. Wanneer je als kleine brouwerij een verpakking maakt van de brouwerij zelf kun je ook nog verschillende soorten bier verkopen met één verpakking. Dit zal dan een duo pakket kunnen worden. Daarnaast kun je ook nog een verpakking voor vier of zes flesjes laten maken. Dit kun je dan op dezelfde manier doen met een verpakking van de brouwerij, maar je kunt ook voor het bier zelf een verkapping maken en dat dan verkopen als een fourpack of een sixpack.

bierverpakkingen

Laat een ontwerp maken

Wanneer je zeker wil dat het er professioneel uit komt te zien kun je er ook voor kiezen om een ontwerp te laten maken. Voordat het dan wordt geproduceerd zul je ook zien dat er toestemming wordt gevraagd of het ontwerp zo goed is of niet. Zo niet kunnen de aanpassingen nog worden gedaan. Als er namelijk iets niet klopt terwijl alles al gemaakt is zul je ook zien dat je dit niet meer kan oplossen.