Een tandarts werkstoel is heel belangrijk in een tandartspraktijk. We zitten als tandarts zijnde veel op zo een stoel dus moeten we ook gewoon echt een goede hebben uiteraard. Wij hadden laatst voor een nieuwe tandarts die bij ons is komen werken een nieuwe tandarts werkstoel nodig dus moesten we op zoek gaan. Zeker gezien de oude leverancier van de laatste tandarts werkstoel die we hebben aangeschaft niet meer bestaat helaas. Via vdb-dental.nl heb ik een tandarts werkstoel kunnen aanschaffen, naast deze stoel verkopen ze ook veel andere spullen. Ze verkopen bijvoorbeeld refurbished en occasion waaronder behandel units en equipment waaronder afzuiginstallaties en compressoren, hygiëne en sterilisatie, meubels, microscopen, röntgen, verlichting en werkstoelen dus ook. Daarnaast bieden ze verschillende diensten aan zoals een storingsdienst, preventief onderhoud, revisie en meer. Ook specials en een sale stukje hebben ze op de site en als u reserve onderdelen zoekt dan kunt u dit op deze site ook vinden. Voor de reserve onderdelen kunt u dan een contact formulier invullen en dan laten ze u weten wat ze u te bieden hebben. Ze verkopen of verhuren echt zowat alles op het gebied van de tandartspraktijk. Ik, en vooral de nieuwe tandarts, ben heel blij met de nieuwe tandarts werkstoel. Ze doen ook aan inkoop van apparatuur, dat is misschien ook wel fijn om te weten voor u. Ze hebben een showroom die op werkdagen geopend is tussen 8 en 17:00 uur. Ze zijn ook elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen deze zelfde tijden. Ze hebben ook een emailadres die u kunt gebruiken en ze zitten in Velp. Voor de showroom maken ze bij voorkeur wel een afspraak. Ze hebben ook nieuwsbrieven op de site staan die u kunt door lezen als dit interessant voor u is. En daarnaast staan er diverse handleidingen op de site van diverse machines. Het is een familiebedrijf dat al 25 jaar actief is op deze markt, kwaliteit en klanten service staan bij hen hoog in het vaandel. Dat is natuurlijk heel erg belangrijk, daar kunnen we niets anders op zeggen. Ze hebben ook vestigingen in Duitsland, in verschillende steden ook.

Ook een tandarts werkstoel nodig in uw praktijk?

Dan kunt u deze misschien ook aanschaffen via deze site. Misschien een tweedehands of een nieuwe, het is maar net wat ze op dat moment dat u gaat kijken te bieden hebben. Wij hebben een mooie werkstoel daar gevonden en onze nieuwe tandarts is er erg tevreden en blij mee. Hij zit lekker en stevig en hij heeft geen rugpijn meer, want dat had hij hiervoor wel.

Interesse in een van hun tandarts spullen?

Dan moet u zeker een keer gaan kijken op hun site want

  • Ze verkopen mooie producten van goede kwaliteit
  • Ze leveren snel en netjes
  • Er werken aardige mensen die goed helpen

Het is belangrijk om goede apparaten te hebben natuurlijk in een tandartspraktijk. Het moet allemaal goed werken en deze stoel doet dat zeker. We zullen zeker vaker bij hun gaan bestellen wanneer het nodig is.