Een gepersonaliseerde fles vodka cadeau geven: hoe werkt dat?

gepersonaliseerde fles vodka

Als ondernemer met personeel wil je het liefst dat jouw werknemers ontzettend blij en tevreden zijn met hun baan en hun baas. Dat probeer je natuurlijk het hele jaar door te bereiken middels verschillende factoren: erkenning, een gelijke behandeling in een fijne bedrijfscultuur, voldoende uitdagingen, doorgroeimogelijkheden enzovoort. Maar bloon het team ook eens in de zoveel tijd met een personeelsuitje of een geschenk waar ze in hun vrije tijd van kunnen genieten. Een fles drank zoals vodka bijvoorbeeld! Wist je dat je deze ook kunt laten personaliseren? Zo werkt het.

Wanneer je je personeel iets cadeau wilt doen, kan het lastig zijn om te beslissen wat je precies wilt geven. Sommige items zoals pennen zijn misschien wel praktisch, maar zijn niet bijster origineel. Bovendien is het wellicht leuker om iets te geven dat niet met werk te maken heeft, maar dat alleen gebruikt wordt in de privésfeer. Een gepersonaliseerde fles vodka bijvoorbeeld is een van de meer originele relatiegeschenken.

Een fles vodka kun je op verschillende manieren laten personaliseren: zowel met een naam als met een boodschap. Met een kort maar krachtig en attent bericht (dat meestal uit maximaal 15 karakters mag bestaan), laat je de ontvanger weten dat zij of hij enorm gewaardeerd wordt. Dat zal haar of hem goed doen. En dit zie je als ondernemer waarschijnlijk ook weer terug in de werkhouding en uiteindelijk de bedrijfsresultaten.

 fles vodka personaliseren

Uiteraard zijn er vele soorten vodka verkrijgbaar, variërend in kwaliteit en afkomstig uit zowel het goedkopere als duurdere segment. Laat je een Belvedere vodka personaliseren, dan ben je wat meer geld kwijt, maar dan heb je ook wel echt een bijzonder cadeau. Belvedere werd 600 jaar voor het eerst geproduceerd in Polen en is daarmee ‘s werelds eerste super-premium vodka. 

Behalve uit Polen komen er ook vodka’s uit Rusland, Duitsland, Italië, Japan, ons eigen Nederland en nog veel meer landen. Met tientallen merken – van Absolut tot Windspiel – en met diverse flesgrootten van 5 centiliter tot 6 liter, is de keuze uit flessen vodka dan ook reuze. Als je oog op een bepaalde fles gevallen is, kun je deze bestellen en een boodschap voor op de fles invoeren. Ook kun je een bericht voor op een handgeschreven kaartje toevoegen. De fles wordt binnen een paar dagen worden en verzonden naar het adres dat jij hebt opgegeven. Makkelijk zat!

Houdt een personeelslid niet van vodka? Ga dan voor een andere drank of iets lekkers zonder alcohol.