Duidelijke taaltraining in het Frans

logo_website_taaltrainingen

parijsSinds kort zijn wij van plan om onze handel in te kopen in landen als Frankrijk. De prijzen van de goederen liggen in dit land een stuk lager en daardoor kunnen wij een hogere winstmarge hanteren. Een van de eerste keren dat wij goederen wilde gaan kopen liepen wij een beetje vast met de taal. Veel van de mensen waar wij mee te maken hadden spraken geen Engels.

Goedkoper

Het leek mij hierdoor een goed idee om een taaltraining Frans te gaan volgen. Op deze manier kon ik mijn Franse taal weer wat beter maken. Als ik de taal goed beheers dan kan ik ook een beetje onderhandelen met de verschillende handelaren in Frankrijk. Voor de taaltraining Frans ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat deze taaltrainingen aanbood.

vertaalbureau-boot-logo-grijs2Via het internet kwam ik terecht bij Boot taaltrainingen. Op de website kon ik het een en ander vinden over de taaltrainingen, maar ik wilde toch wat meer weten en daarom besloot ik contact op te nemen. Tijdens een telefonisch gesprek is mij verteld dat er een cursus samengesteld kan worden op basis van mijn eisen. Het leek mij wel wat en daarom besloot ik een intake afspraak te maken.

Tijdens de intake afspraak is er gekeken naar mijn taalniveau. De taaltrainer heeft aan de hand daarvan een plan gemaakt. Het onderhandelen in het Frans vond ik het belangrijkste, omdat ik hierdoor goederen goedkoper kon inkopen.

De taaltrainingen heb ik met succes afgerond. Mijn Frans is nu een stuk beter en ik kan mij goed verstaanbaar maken!