De hp 920 cartridge is bij inktdruppel.nl echt de goedkoopste

logoHet artikel van vandaag is bestemd voor ondernemers die op zoek zijn naar inktpatronen voor printers. Wil jij deze goedkoop inkopen en ook nog eens de zekerheid dat je goede kwaliteit krijgt dan moet je zeker eens naar inktdruppel.nl gaan. Zelf koop ik hier al een ruime tijd de hp 920 cartridge. Ik heb twee printers die ik in de drukke maanden juni, juli en augustus veel gebruik. De overige maanden zijn qua printen behoorlijk rustig. Ik ben op deze site uitgekomen omdat ik op kleine kostenposten, waaronder kantoorartikelen geld wou besparen. Ik ging dus op zoek naar een leverancier die goedkoop inkt cartridges kon leveren. Gelukkig was ik toen er tijd uitgekomen bij Inktdruppel. Ik werk nu al een lange tijd samen met deze firma en hun diensten bevallen bij zeer goed. Vooral ook omdat ze betrouwbaar zijn. Zo kan het voorkomen dat ik in de drukste maanden ineens geen cartridges meer heb, deze moeten natuurlijk zo snel mogelijk aangevuld worden. Gelukkig heeft Inktdruppel een snelle levering. Op deze wijze loop ik zelf geen omzet mis en kunnen de printers de facturen gewoon uit blijven printen.

Verschillende merken

canon-compatible-3ebk-_inktdruppel.nl

Naast de hp 920 cartridge die ik gebruik heeft Inktdruppel nog vele andere merken. Zo hebben ze de topmerken Canon en Epson maar natuurlijk ook hun huismerk. Dit huismerk is dan ook bedoelt voor grootschalig inkoop. Ik heb het dan over bedrijven die per bestelling zo’n honderd inktpatronen bestellen. Het huismerk is minstens net zo goed als de topmerken. Je krijgt geen vlekken tijdens printen en doordat de capsule iets groter is, gaan ze net zo lang mee als de andere cartridges. Wil jij dus ook besparen op jouw kostenpost kantoorartikelen, dan weet je wat jou te doen staat.

epson-origineel-t008-inktdruppel.nl